Aanbod Filosofische Wandelingen

Wil jij je lichaam én geest een training geven? Lekker buiten tijdens het wandelen je gedachten de vrije loop laten? Mensen ontmoeten en samen deze gedachten onder de loep nemen? Wandel dan mee tijdens een Filo-Walk.

Tijdens een filosofische wandeling, met zijn eigen thema, van ongeveer een uur onderzoek je niet alleen je eigen gedachten maar ook die van een ander. Samen kunnen jullie denken over elkaars gedachten en je lichaam en geest in beweging zetten. Kortom gezond voor lichaam en geest.
Ik neem je mee naar een mooi stuk natuur of stad dat spreekt tot de verbeelding en inspiratie kan bieden voor je gedachten.

Voor wie?

Filosofische wandelingen zijn uitermate geschikt om het denken op gang te helpen. Dus voor wie zijn deze wandelingen geschikt?
– Particulieren / Groepen ( aan de hand van een aangeboden thema of op aanvraag)
– Als onderdeel van brainstormsessies / bedrijfsuitjes/ “Heidagen”
– Schoolklassen/ Groepen jongeren
– Gezinnen

Wanneer?

Hieronder staan gegevens van komende wandelingen. Bij elke datum kunt jij je direct inschrijven door op de link naar het mailadres te klikken. Vermeld in deze mail je naam (als je met meerdere personen komt vermeld je deze namen ook) en voor welke wandeling jij je wilt in schrijven. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal plekken per wandeling. Wanneer ik je inschrijving ontvangen heb krijg je van mij een bevestiging en eventuele verdere informatie.
Een afspraak maken voor een Filo-Walk die bij uw wensen past of vragen over een Filo-Walk? Neem dan gerust contact op.

DatumThemaLocatieTijdKosten Inschrijven
18/6/’23VrijheidDoetinchem14:00 tot 15:30€10,-p.pwandelen@filosofiris.nl
29/7/’23LiefdeRuurlo14:00 tot 15:15€ 10,-p.pwandelen@filosofiris.nl
17/9/’23Stilte *14:00 tot 15:30€10,-p.pwandelen@filosofiris.nl
* Dit is een stiltewandeling. Hierbij denk je in stilte tijdens de wandeling na over een filosofische quote die je meegekregen hebt. Op bepaalde momenten krijg je van je medewandelaars input voor je gedachten.